2022-2023 SONBAHAR KIŞ İÇİN BOT KÜRK ÇİZME PALTO ŞAPKA ÖNERİLERİ

 Kış mevsimini sevenler parmak kaldırsın! Dünya defilelerinden en iyi dış giyim trendleri, gardıroplarımıza yeni parçalar eklememiz için bize ilham veriyor.

Yaz mevsimini seviyoruz, ancak kışın da farklı bir tadı olduğunu inkar edemeyiz. Kış mevsiminin stilimizde gözle görülür bir zenginlik yarattığı ve tek parça elbiselerin yerini paltolar, atkılar, şapkalar ve diğer aksesuarların aldığı bir gerçek. Eğer dış giyiminize güveniyorsanız, bazen altınıza ne giydiğinizin bir önemi kalmaz. Gösterişli paltolar, altına giyilen temel parçalara yepyeni bir boyut kazandırabilir.

Hem fiziksel hem de dijital olarak sunulan defilelerin ardından vardığımız sonuç, dış giyimde renkli bir sezonun bizi beklediği yönünde. Modanın en güçlü aksesuarlarından biri ve önemli bir stil ipucu olan şapkalar, bu sezonun favorisi ve alışılmadık formlarda karşımıza çıkıyor. Kat kat giyinmeyi bu kadar özlemişken, gelin sonbahar/kış dış giyim trendlerine bir göz atalım.



Bilekte Bot


Özellikle mevsim geçişlerinde gerçek bir kurtarıcı olan ve adeta "Altına ne giysem?" sorusuna cevap veren yarım botların bu sezon birçok farklı yorumuyla karşılaşacağız. Bileği çorap gibi saran bootielerden desenli olanlara, bağcıklı bootielerden tokalı olanlara kadar pek çok farklı formda tasarlanan bootieler, şık ve rahat olmanın en kısa yolu.


Suni Kürk

Dünyaya ve canlılara karşı daha sorumlu bir tutum sergilemeye başlayan moda evleri birer birer gerçek kürk kullanmayı bıraktıklarını açıklıyor. Bu nedenle, "mükemmel suni kürkü yaratma" konusundaki rekabetlerine hiç şaşırmadık ve sonuna kadar destekliyoruz! Büyük, rahat ve vegan, bundan daha iyisi olamaz.


Diz Üstü Çizme

Bir dönem çok popüler olan ancak birkaç sezondur ortadan kaybolan diz üstü çizmeler, sayısız tasarımcı esintisi sayesinde yenileniyor. Bu sezon klasiklerin biraz dışına çıkıyoruz; bu diz üstü botlar biraz diz üstü! Çizmeyi her kıyafetin yıldızı haline getirmeyi uzmanlık haline getiren Isabel Marant, karışıma metalik tonlar ekleyerek çıtayı yükseltiyor.


Maksi Palto

Şehir hayatı ve kış mevsimiyle çok uyumlu olan maksi paltoları 2023 kış podyumlarında sık sık görüyoruz! Hem şık hem de rahat bir görünüm sunan bu ikonik parça, gerçek bir dış giyim kahramanıdır. Bu sezon tarzınıza uygun bir tane aldığınızdan emin olun, ayak bileği botları, topuklu botlar, yağmur botları, ne isterseniz onunla eşleştirebileceğiniz maksi paltolar.


Büyük Şapkalar

Şapkalardan uzak duruyorsanız, bu sezon şapkaları hem çok sayıda hem de farklı şekillerde göreceğimiz için düşünceleriniz değişebilir. Kıyafet ve paltolarda 'oversize' trendini görmeye alışkın olsak da, söz konusu şapkalar olduğunda çok sıra dışı ve cesur bir trendle karşılaşıyoruz. Tüylü stiller özellikle popüler görünüyor. Ne düşünüyorsunuz, denemeye değmez mi?

Post a Comment

Daha yeni Daha eski