EN ÇOK SATILAN LAPTOP BİLGİSAYARLAR - DETAYLI İNCELEME

 Son yıllarda masaüstü bilgisayarlarda hepsi bir arada modeller yaygınlaşırken, mobil yaşama ayak uydurmayı başaran dizüstü bilgisayarlar da büyük bir evrim geçirdi. Bazı kullanıcıların bilgisayarlarının yüzeyine tarzlarını anlatan çıkartmalar yapıştırdıklarını görmüş olabilirsiniz. Artık her ürünün kişiselleştirilebildiği bir tüketici dünyasında, bilişim de zamana ayak uydurdu. Performanstan ödün vermeden çok daha hafif ve ince olan dizüstü bilgisayar modelleri ve her zamankinden çok daha şık tasarıma sahip masaüstü bilgisayarlar da dikkat çekiyor. Şık tasarımları ve performanslarıyla öne çıkan 8 dizüstü ve masaüstü modelini seçtik.

Asus ZenBook S13

Asus'un ZenBook S13 dizüstü bilgisayar modeli, "dünyanın en ince çerçevesine ve en büyük ekran-gövde oranına" sahip. Las Vegas'taki yıllık Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES). Cihazın alüminyum gövdesi sofistike "Ütopya Mavisi" renginde parlatılmıştır. Zen esintili bükülmüş metal kaplama, tasarım bilincine sahip olanlar için göz alıcıdır. Klavye bir masaüstü klavyesine benziyor. Ayrıca ultra ince çerçevesi sayesinde yerden tasarruf sağlar. Cihazın SSD belleği 1 TB'a kadar yükseltilebiliyor. Batarya 15 saate kadar kullanım imkanı sunar.



Acer Swift 3


Acer Swift 3, şık gümüş bir kasaya ve tüm gün kullanıma olanak tanıyan bir pile sahiptir. Entegre parmak izi okuyucusu sayesinde şifresiz açılabilen bilgisayar, yeni nesil CPU ile ekran kartının performansında da iddialı. Güçlü grafik kartı, fotoğraf ve video düzenleme ile ilgilenenler için olağanüstü bir özelliktir.


Lenova Ideapad C340


Tablet ve dizüstü bilgisayar işlevselliğini bir arada sunan Lenovo Ideapad C340, özel tasarım kasası ve aydınlatmalı klavyesi sayesinde en şık bilgisayarlar arasında yerini alıyor. Dijital kalemi ile not alabilmesi dikkat çekici. Cihazın 360 derece dönebilen ekranının çözünürlüğü ve diğer özellikleri, teknik açıdan standart gereklilikleri rahatlıkla karşılayacağını gösteriyor.


ZenBook Pro Duo


Çift 4K ekrana sahip bilgisayarın çoklu dokunmatik ekranı, grafik tasarım gibi yaratıcı mesleklerdeki profesyonellerin ilgisini çeken kalem girişini destekliyor. Ultra ince, çerçevesiz tasarım hem gözü yormaz hem de yerden tasarruf sağlar. Akıllı amplifikatör teknolojisi, bilgisayarında müzik dinlemeyi sevenler için de iyi bir haber. 


Apple iMac


Masanızda profesyonel ve estetik açıdan hoş bir cihaz istiyorsanız, en iyilerinden birini satın almanız gerekir. Yeni nesil hepsi bir arada iMac'in en dikkat çekici özelliği 500 nit parlaklığa sahip milyar renkli retina ekranı. 21,5 inç 4K ve 27 inç 5K ekran seçenekleri bulunan iMac'ler, kontrast oranını korurken parlamayı azaltan özel bir kaplamaya sahip. Bu da etkileyici bir görüntü kalitesi sağlar. Güçlü işlemcisi sayesinde ağır iş yüklerinin üstesinden gelebilir. Bellek kapasitesi ve grafik teknolojileri de bilgisayarı güçlü kılıyor. Güvenli önyükleme ve şifrelenmiş depolama özellikleri, siber güvenliğin önemi göz önüne alındığında dikkat çekicidir.


Lenova Idea Centre


Hepsi bir arada bilgisayar konseptine en sadık markalardan biri olan Lenovo, masanızda çok daha az yer kaplayacak bir tasarıma sahip IdeaCentre'yi tanıttı. Bilgisayarın ince hatları şık bir stand ile tamamlanıyor. Eğilebilir ekran teknolojisi sayesinde oturduğunuz açıya göre ayarlanabilen IdeaCentre'nin öne çıkan bir diğer özelliği ise göze batmayan ve sessiz çalışması. Donma sorunu olmadan zorlu programları açmanızı sağlayacak bileşenler ve Intel Core i5 işlemci de tasarımının bir övgüsüdür.


Dell Inspiron


Bilgisayar pazarında kendi tasarım çizgisini en istikrarlı şekilde sürdüren firmalardan biri olan Dell, masaüstü modeli Inspiron ile performans ve tasarımın etkileyici bir kombinasyonunu sunuyor. Standın zarif görünümü ilk bakışta kendini belli ediyor. Full HD ekranı ile görüntü kalitesi açısından da güçlü bir ifade ortaya koyuyor. Bu, aşağıdaki gibi bileşenleriyle beklentileri karşılayacak bir bilgisayardır

Post a Comment

Daha yeni Daha eski