AKILLI SAAT MODELLERİ ARASINDA DETAYLI İNCELEME

 En yaygın kullanılan giyilebilir teknoloji ürünlerinden biri olan akıllı saat, şık bir eklenti ve hayatı kolaylaştıran teknolojik bir üründür. Hangi akıllı saat alınmalı sorusunun cevabı kişinin tarzının yanı sıra özelliklerine göre de değişiyor. Hangi akıllı saatin tarzınıza en uygun olduğunu öğrenmek istiyorsanız, mini rehberimizi okumanızı tavsiye ederiz.


Estetik ve işlevselliği bir araya getiren akıllı saat modelleri, satış rakamları açısından geleneksel kol saatlerini yakalamış durumda. Bunun nedenlerinden biri, akıllı saatlerin gelişmiş işlevleriyle klasik saat fonksiyonunun ötesine geçerek hayatı kolaylaştıran sağlıklı bir yaşam asistanı olarak işlev görmesi. 

Akıllı Saat Modelleri


Kullanımı çok kolay ve rahat olan akıllı saatler ile telefona bakmadan gelen aramalarınızı kolayca cevaplayabilir, bildirimlerinizi ve mesajlarınızı okuyabilirsiniz. Adımsayar, nabız ölçer, ivmeölçer ve jiroskop işlevleri atletik bir yaşam tarzına sahip kişilere hitap eder. 


Çocuklar için üretilen akıllı saatler, ebeveynlerin çocuklarını takip etmelerine ve bildirim almalarına olanak tanıyor. Şık tasarımları ve renkleriyle her yaştan kadın ve erkeğin ilgisini çeken akıllı saatler, ekran kasasının büyüklüğü ve kayış tipi gibi özellikleriyle farklılaşıyor. Peki sizin akıllı saatiniz hangisi? İşte farklı tarzlar için en iyi akıllı saat modelleri...


Sporla ilgileniyor ve şıklığınızdan ödün vermek istemiyorsanız, alüminyum ve metal olmak üzere iki farklı kasa seçeneğine sahip bu modeli tercih edebilirsiniz. Sade ve şık tasarımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy Watch Active 2, simsiyah, büyütülmüş ekranı ve kayış seçenekleriyle resmi tarzınızı tamamlamanıza olanak tanıyor. Bu nabız takip saati, IP68 ve 5ATM su ve toz koruma derecesinin yanı sıra birçok koşula dayanabilen askeri sınıf dayanıklılığı ile güvenli kullanım vaat ediyor.


Samsung Galaxy Watch Active 2


 Günlük kullanım için şık bir tasarıma sahip olan Fossil Gen 5, istek listenizde olabilir. Kordon alternatiflerinin yanı sıra altı farklı kasa seçeneği sunan bu akıllı saat, adımsayar, stres ölçer, Google Fit ve kalp atış hızı göstergesi gibi özelliklere sahip. Fossil Gen 5'in temassız ödemelere olanak tanıyan Google Pay ile uyumlu olduğunu da belirtmek gerekir.


Fitbit Ionic ve Apple Watch

Koşudan yüzmeye, fitness'tan kick boksa kadar birçok spor dalında kullanıcısına yardımcı olabilen Fitbit Ionic, sportif bir yaşam tarzını benimseyenler için ideal bir akıllı saat. Gündüz ve gece aksesuarlarınızla uyumlu olması için deri ve spor seçenekleriyle değiştirilebilir bir banda sahip olan Fitbit Ionic, kalorilerinizi, tırmandığınız araziyi, aktif dakikalarınızı ve saatlik aktivitelerinizi takip etmenizi sağlıyor. NFC çipi sayesinde kredi ve banka kartlarınızla temassız ödeme de yapabilirsiniz.


Fitbit Ionic


Nike Apple Watch, sportif bir tarza sahip olanların beğenisini kazanabilecek bir akıllı saat modeli. Nike Watch'un özel olarak tasarlanmış kadranları, alüminyum kasası ve retina ekranı zariftir. Nike'a özel silikon bandın delikli yapısı sayesinde spor sırasında bilekte terleme engelleniyor. Akıllı saat suya dayanıklıdır ve Nike Run Club uygulamasıyla sesli rehberli koşu işlevinden yararlanmanıza olanak tanır. Acil SOS, boyut göstergesi ve optik kalp sensörü gibi özellikler dikkat çekicidir.

 

Nike Apple Watch


Mobil Dünya Kongresi'nin baş tacı ürünlerinden biri olan ve piyasadaki pek çok yeni üründen daha iyi özelliklere sahip Huawei Watch, Super AMOLED ekranı ve safir kristaliyle oldukça şık. Yuvarlak çerçeveli akıllı saat, klasik ve pahalı saat modellerine yakın görünümüyle zarif tarzı benimseyenler için ideal bir ürün olabilir. Saatte 316L paslanmaz çelik kasa, 300mAh pil, Bluetooth 4.1 ve WiFi bağlantıları, 512MB RAM ve 4GB depolama alanı bulunuyor.


Post a Comment

Daha yeni Daha eski