BEBEK YATAĞI MARKA VE MODEL İNCELEMESİ

 Büyük emeklerle büyüttüğümüz ve baktığımız minik bebeklerimizin doğru gelişimi için en önemli koşullardan biri de bebeğin sağlıklı bir yatakta uyumasıdır. Bebeğinizin zihinsel yapısından omurga yapısına, sakin ve huzurlu bir uyku uyumasına kadar birçok açıdan gelişimine katkı sağlayan yatağın kalitesi özenle seçilmelidir. Teknolojinin ve tasarımın bugün ulaştığı nokta, bebek yatakları üretiminde büyük ilerleme kaydedilmesine olanak sağlamıştır. Günümüzde bebeklerin her açıdan mışıl mışıl uyumasını sağlayan ve içerdiği birçok özellikle bebeğin sağlıklı büyümesine yardımcı olan birçok bebek yatağı seçeneği bulunuyor.

 


En iyi bebek yatağı nasıl olmalıdır?

Karyola hangi malzemeden yapılmalıdır? Yaylı yatak mı yoksa en iyi sünger yatak mı? Hangi yatak kılıfı nefes alabilir olmalıdır? Bu ve benzeri sorulara yanıt bulmak ve karar sürecinizi kolaylaştırmak için yaptığımız araştırmayı sizler için derledik.


Bebek sünger yatağı: Bebeğiniz için sünger yatak almayı tercih ediyorsanız, süngerin kalitesini mutlaka test etmenizi öneririz. Kaliteli bir yatakta ağır, tek parça, yüksek yoğunluklu sünger kullanılır. Bu sayede yatak sarkmaz, vücudu sarar ve bebeğinizin rahat uyumasını sağlar.

Visco şilteler: Visco şilteler vücudu saran ve son derece rahat bir uyku sağlayan konforlu şiltelerdir. Ancak viskon yatakların bu işlevi düzgün bir şekilde yerine getirebilmesi için alt kısmının iyi bir destek malzemesiyle doldurulduğundan emin olmak önemlidir. Visco yatakların en önemli avantajı, içerdikleri elastik malzemenin açık hücre yapısına sahip olması ve dolayısıyla yatak içerisinde maksimum hava sirkülasyonuna izin vermesidir. Özellikle sıcak iklimlerde bu özellik bebeğinizin rahat nefes almasını sağlar. Bebeğinizin ferah, terletmeyen, nemsiz ve kuru bir yatakta uyumasını sağlar.

Lateks yatak: Lateks yataklar yaysız yataklardır. Kauçuk ağacının bitki özünden elde edilen doğal bir malzemeden yapılmıştır. Herhangi bir ağır kimyasal madde içermez. Bu nedenle lateks bebek yatakları bebek yatakları arasında en popüler olanıdır. Terleme veya alerjiye neden olmaz. Orta sertlikteki lateks yataklar, gözenekli yapıları nedeniyle yüksek hava sirkülasyonuna sahiptir.

Yaylı yataklar: Kaliteli malzemeden üretilmiş sünger ve kumaşa sahip yaylı yataklar da iyi bir gece uykusu için tercih edilen yatak türleri arasında yer alıyor ancak yaylı yatakların daha çok yetişkinler tarafından tercih edildiğini belirtmek gerekiyor. Yaylı yatakların üzerinde zıplamayı seven küçükler hariç!

En iyi bebek yatağı markaları

Artık ne tür bir bebek yatağına ihtiyacımız olduğunu bildiğimize göre, bu yatakları üreten en iyi markalara bakabiliriz. Aşağıda, en çok tercih edilen ve popüler bebek yatağı modellerinden oluşan bir liste sizi bekliyor.


Yataş Bedding Sütlü Comfy DHT Yıkanabilir Pedli Bebek Yatağı

 

Yıkanabilir yatak pedi vardır.

Yatak yüksekliği 15 cm.

Her iki tarafta da kullanılabilir

10 yıl yay garantisi

Dolum garantisi 4 yıl

Boyutlar: 60×120, 70×120, 70×130, 70×140, 70×160, 70×180, 80×130, 80×180

Yataş Bedding Sütlü Comfy DHT Yıkanabilir Pedli Bebek Yatağı, bu kategoride yer alan en iyi yatak markalarından biridir. Yataş kalitesi zaten bilinen bir gerçek... Yataş, bebek yataklarında da kaliteden ödün vermedi. Yatağın yüzeyi kaliteli, nefes alabilen bir kumaştan yapılmıştır. Bebeklerin omurga yapısını desteklemek için DHT yay sistemine sahip olan yatak, bebeklere oldukça rahat bir uyku sunuyor. Yatak çift taraflıdır. Bir taraf 0-2 yaş arası çocuklar için, diğer taraf ise 3-6 yaş arası çocuklar için tasarlanmıştır. Güçlü ve dayanıklı bir yataktır. Yıkanabilir şilte, yatağı korur ve bebeğin sağlığı için son derece önemli olan hijyenik bir ortam sağlar. Kullanıcıların çok beğendiği ve tavsiye ettiği bir yataktır.


Yatsan Jou Jou bebek yatağı

yatsan bebek yatağı

Yatak yüksekliği 20 cm

Yaz ve kış olmak üzere her iki tarafta da kullanılabilir.

Boyutlar: 120×200, 60×120, 70×130, 70×140, 80×140, 80×180

Yazlık tarafı pamuk, kışlık tarafı ise yünden üretilen Yatsan Jou Jou beşik, çocuğunuzun beyin gelişimi için son derece önemli olan REM uykusunu en sağlıklı şekilde almasına yardımcı olan bir yapıya sahip. Doğal pamuk liflerinden yapılan yazlık tarafı vücudun nem seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Terlemeyi azaltır. Bebeğinizin mışıl mışıl uyumasını ve enerjik bir şekilde uyanmasını sağlar. Yünlü tarafı bebeğinizin soğuk kış günlerini sıcak, kaliteli ve rahat bir uykuyla atlatmasına yardımcı olur. Yün lifleri arasındaki hava kütlesi sayesinde vücut ısısının korunmasına yardımcı olur. Kaliteli, sağlam ve sağlıklı bir bebek yatağı.


Bambi Luna bebek yatağı

Çıkarılabilir, fermuarlı ve yıkanabilir bir yatak pedi vardır.

Yatak kumaşı nefes alabilen havalı bir kumaştan yapılmıştır.

Antibakteriyel

Boyutlar: 60×120, 70×130, 70×140, 80×130

bambi bebek yatağı

Bambi Luna beşik, nefes alabilen kumaşı sayesinde göz alıcıdır. Havadar kumaş yüzeyi yüksek nem emme kapasitesine sahiptir. Bebeğinizin vücuduyla temas ettiğinde vücut ısısını geri çevirir ve vücut ısısını dengeler. Yatak %100 pamuktan üretilmiştir. Kumaşın üç boyutlu çapraz örgü sistemi ile dokunmuş olması, esnek yapısı, ağırlık dengeleyici özelliği bebeğinizin kaliteli ve rahat bir uyku çekmesini sağlar. Nefes alabilen kumaşı sayesinde bebeğinizin en ufak hareketiyle hava sirkülasyonu devreye girerek yataktaki kötü kokuları yok eder ve bebeğinizin huzurla uyumasını sağlar. Yatağın gövdesini oluşturan kuş tüyü sünger sayesinde bebeğiniz yumuşak bir yatakta kemik gelişimini destekleyen rahat bir uykunun keyfini çıkarma fırsatı bulur.


İŞBİR - Coco Dream Bebek Beşiği

kooperati̇f bebek yataği

Yatak yüksekliği 12 cm

Yıkanabilir yatak kılıfı vardır

Garanti süresi 7 yıl

Organik pamuktan üretilmiştir.

İşbir yatak firmasına ait Coco Dream Bebek Yatağı, 10 cm kalınlığında, organik hindistan cevizi kabuğu liflerinden üretilmiştir. Yüzeyi doğal deve yünü ve organik pamuklu kumaş ile kaplanmıştır. Hindistan cevizi lifleri, özel yapıları sayesinde bebeğinizin omurga sistemini ideal şekilde destekleme özelliğine sahiptir. Doğal deve yünü kumaşın yüzeyi, saran ve rahatlatan yapısı sayesinde bebeğinize sağlıklı ve konforlu bir uyku sunar. Bu, kullanıcıların olumlu değerlendirdiği ve takdir ettiği bir markadır.


Wellmatt Coco Bebek Beşiği

wellmatt bebek yatağı

Yıkanabilir yatak kılıfı vardır

Yatak yüksekliği 8 cm

Garanti süresi 5 yıl

Antibakteriyel

Çift taraflı kullanım fonksiyonu

Wellmatt Coco Baby beşik, %100 doğal pamuk liflerinden üretilmiştir ve yıkanabilir kılıfıyla 0-7 yaş arası çocuklar için uygundur. Yatak 3 cm kalınlığında hindistan cevizi liflerinden yapılmıştır. İç kısmındaki havalandırma kanalları sayesinde bebeğinizi yazın serin, kışın sıcak tutar. Ayrıca kumaş %100 Hollanda pamuğundan dokunmuştur. Yatak ayrıca yüksek kaliteli, lüks fermuarların kullanılmasıyla da öne çıkmaktadır. Kaliteli ve sağlıklı bir yatak.


Hibboux Cloud bebek yatağı

Hibboux bebek yatağı

Yıkanabilir kılıfı vardır

Yatak yüksekliği 23 cm

Paketlenmiş yay sistemi

Çift taraflı kullanım

Anti-alerjik ve anti-bakteriyel

Garanti süresi 2 yıl

Yay çerçevesi için 10 yıl garanti

Hibboux Cloud Baby yatak, 0-3 yaş arası bebeklerin kullanımı için tasarlanmıştır. Yatağın helezon sistemi, bebeğinizin omurgasını destekleyen ideal bir sertliğe ve yapıya sahiptir.  Doğal Sütlü kumaşı ile dikkat çeken yatak, nem emici ve bakteriostatik özelliği sayesinde bebeğinizin sağlıklı bir uyku çekmesini sağlar. Fermuarlı kılıfı çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Şirket, yatak için 100 günlük deneme süresi sunuyor. Yatak ayrıca OEKO-TEX sertifikalıdır.


İDAŞ - Goody Bebek Yatağı

idaş bebek yatağı

Yatak yüksekliği 21 cm

Yaylı yatak

Çift taraflı kullanım

Yatak ölçüsü 90×190

IDAS - Goody Baby yatak, özel tecavüz kesimli konfor katmanına ve orta sertlikte yay sistemine sahiptir. Bu özelliği sayesinde bebeğinizin vücuduna masaj yaparak rahat ve huzurlu bir uyku çekmesine yardımcı olur. Yıkanabilir kılıfı sıvı geçirmezdir. Yatağın çift taraflı kullanım özelliği, çocukların omurga gelişimi ön planda tutularak tasarlanmıştır. Bir tarafı 0-3 yaş arası çocuklar için uygun sert bir yüzey olarak tasarlanmış, diğer tarafı ise yumuşak, daha az sert bir yüzey olarak tasarlanmıştır. 

Post a Comment

Daha yeni Daha eski