Kablosuz Kulak İçi Kulaklıkların En İyilerini Araştırdık

  Satın alma ipuçlarından piyasadaki en iyi modellere kadar, telefonda sohbet etmek ve müzik dinlemek için en iyi Bluetooth kulak içi monitörleri bir araya getirdik.

Günümüzde akıllı telefonların işlevi telefonun çok ötesine geçiyor. Sosyal ağlardaki ve video sitelerindeki çoğu içeriği dinleyerek ve izleyerek tüketiyoruz. Ancak çoğu kullanıcı için dijital müzik platformları müzik ihtiyacını da karşılıyor. Böylece telefonla birlikte kullanılabilecek iyi bir kulaklık kaçınılmaz bir ihtiyaç haline geldi. Kablosuz kulaklıklar, taşıma kolaylığı ve rahatlığı nedeniyle son yıllarda çok popüler hale geldi. Bu yazıda, Bluetooth aracılığıyla telefona bağlanan kulak içi kulaklıklara daha yakından bakıyoruz. Satın alma ipuçlarının yanı sıra piyasadaki en iyi modelleri de yazımızda paylaşıyoruz.

Uzun sesli ve görüntülü görüşmeler sırasında telefonu elinizde tutmak el ve kol kaslarının yorulmasına neden olur ve hareket kabiliyetini kısıtlar. Buna yürürken veya spor yaparken müzik dinlemek de dahildir. Kablo israfından bahsetmiyorum bile! Yeni nesil Bluetooth kulaklıklar tüm bu sorunları ortadan kaldırıyor. Kablosuz kulak içi kulaklıklar ile istediğiniz zaman, istediğiniz yerde müzik dinleyebilir ve uzun süre yorulmadan telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Peki, kablosuz kulak içi kulaklıklar hangi özelliklere sahip olmalı, en iyi kablosuz kulak içi kulaklıklar hangileri? Cevapları öğrenmek için okumaya devam etmenizi öneririz.



Kablosuz kulaklık satın almak için ipuçları


En yaygın kullanılan cep telefonu aksesuarı olarak dikkat çeken Bluetooth kulaklık modelleri, ses kalitesinden ödün vermeden özgür kullanım imkanı sunuyor. Pil kapasitesi arttıkça kulaklık daha ağır hale gelebilir. Bu noktada kulak içi kulaklıklar, taşıma çantalarında ekstra bir pil avantajı sunuyor.


Piyasada farklı teknik özelliklere sahip birçok kulaklık bulunmaktadır. Bir Bluetooth kulaklık seçerken, kullanım amacınızı ve önceliklerinizi belirlemeniz gerekir. İş hayatınızda sık sık telefon görüşmeleri yaptığınız için sürüş esnasında güvenliğinizden ödün vermeden telefon görüşmeleri yapmanıza olanak sağlayan bir kulaklığa ihtiyaç duyuyorsanız eller serbest fonksiyonuna sahip mono kulaklık modellerini tercih edebilirsiniz. Sık seyahat ediyorsanız, gürültü önleme veya aktif gürültü azaltma (ANR) özelliğine sahip bir kulaklık modeli seçmelisiniz.


Seçiminizi yaparken ergonomiyi de göz önünde bulundurmalısınız. Kulağınıza takılmayan hafif, ergonomik modeller vardır ve bunların varlığını bile unutabilirsiniz.

Şarj edilme şekli de önemlidir. Daha yeni modellerde, kulaklıkları taşımanıza izin veren küçük kılıflar aynı zamanda mobil şarj sağlar.

Ve tabii ki zevkinize uygun tasarım ve renk seçenekleri de kriterler listenizde olabilir.


En iyi kablosuz kulak içi kulaklıklar


Huawei, Samsung, Xiaomi, Apple, Anker, JBL ve QCY gibi markalar tarafından geliştirilen birbirinden şık kablosuz kulaklıklar pazarda ilgi görüyor. Bluetooth kulaklık alternatifleri arasından seçim yapmakta zorlanıyor ve tavsiyeye ya da bir Bluetooth kulaklık incelemesine ihtiyaç duyuyorsanız, sizin için hazırladığımız listedeki modelleri değerlendirmelisiniz. İşte piyasadaki en iyi kablosuz kulak içi monitörler:


Jabra Elite 65t



Dört mikrofonlu teknoloji rüzgar gürültüsünü azaltır ve gelişmiş sürücülerle çevredeki sesleri izole eder. Tek bir şarjla 5 saate kadar ve birlikte verilen cep şarj cihazıyla 15 saate kadar kullanılabilir. Bluetooth 5.0 teknolojisi ile bağlanan kulaklık, IP55 sertifikalı tasarımı sayesinde su ve toz hasarlarına karşı dayanıklıdır.


Sennheiser Momentum True Wireless 2

 

Ses teknolojisinde hatırı sayılır bir yere sahip olan Sennheiser'ın gerçek kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklığı Sennheiser Momentum True Wireless 2 de opsiyonel olarak dahil edilebiliyor. Üründe kullanılan AAC, Qualcomm aptX ve Qualcomm aptX Low Latency teknolojileri ses kalitesinde fark yaratıyor. Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip olan kulaklık, 4 saate kadar müzik deneyimi sunuyor. Momentum Tr


Xiaomi Airdots Pro 


IPX4 sertifikalı Mi Airdots Pro, basit su sıçramalarına ve tere karşı koruma sağlar. 10 saate kadar telefon görüşmesi yapabilir veya müzik dinleyebilirsiniz. Müzik dinlerken, müziği durdurma ve değiştirme işlevleri dikkat çekicidir. ANC+ENC gürültü engelleme işlevi, seyahat için uygun olduğunu gösterir. 


Meizu Global Pop2


Bir madeni para kadar hafif olduğu için dikkat çekicidir. Çok yönlü MEMS mikrofon ortam gürültüsünü etkili bir şekilde izole eder. IPX5 sertifikası suya ve tere karşı dayanıklılık sağlar. Android ve iOS sistemleri ile uyumludur. 20 saatlik pil ömrü göz alıcıdır.


Bu konu da ilginizi çekebilir Spor ve sporcular için teknoloji cihazları

QCY T1C


Hafif ve ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir kulaklık olarak segmentinde öne çıkıyor. Akustik gürültü engelleme ve arka plan gürültüsü izleme işlevleri öne çıkıyor. Suya dayanıklı bu kulaklık, gürültü engelleme özelliği olmasa bile ses kalitesi sayesinde en iyi kablosuz kulak içi kulaklıklardan biridir.


Huawei FreeBuds 3


Huawei FreeBuds 3 kablosuz kulaklık, 410 mAh kapasiteli şarj kutusu sayesinde sizi yarı yolda bırakmaz. Hafifliği, yüksek kaliteli ses performansı ve gürültü önleme işlevi sayesinde diğer kulaklık modellerinden ayrılıyor. Kulaklık, işlevsel yönetim paneliyle göz alıcıdır ve 20 saate kadar kullanım sunar.


Anker Soundcore Liberty Neo


Şarj teknolojileriyle tanınan Anker'in bu kulaklığı, IPX7 sertifikasıyla tere ve yağmura dayanıklı olduğunu kanıtlıyor. Özel BassUp teknolojisi sayesinde müzik dinleme keyfi artar. GripFit teknolojisi sayesinde kulağa mükemmel şekilde oturur.


 

Apple Airpods Pro


Aktif gürültü engelleme, farklı boyutlarda silikon uçlar, kompakt tasarım ve tek şarjla 4,5 saate kadar dinleme süresi Airpods Pro'yu segmentinde öne çıkaran başlıca özellikler arasında yer alıyor. Apple'ın Bluetooth kulaklığı suya ve tere dayanıklı özelliğiyle de dikkat çekiyor.


Samsung Galaxy Buds+


Samsung Buds+ Bluetooth kulaklık, akıllı cihazlar ve bilgisayarlarla eşleştirilebilir. Telefon görüşmeleri üçlü mikrofon sistemi üzerinden yapılabilir. Pasif gürültü engelleme, kulaklığımı bul ve ortam sesi modu özellikleri ile tavsiye edilen kulak içi kulaklıklardan biridir. IPX2 sertifikası ile suya ve toza dayanıklılığını kanıtlıyor.


Sony WF-1000XM3


Sınıfına göre oldukça iyi durumda olduğu tartışmasız olan bu kulaklık, ses kalitesi ve gürültü engelleme özelliklerinin yanı sıra işlevsel ve kolay kullanımlı yapısıyla da dikkat çekiyor. Android ve IOS uyumlu kulaklıklar 10 metrelik menzili ile geniş bir aralık sunuyor. Ayrıca 10 dakikada 1,5 saatlik hızlı şarj süresi de dikkat çekicidir.


Samsung Gear IconX


Otomatik izleme modu ile yürüyüş ve koşu aktivitelerini algılayan kulaklık, 10 dakikalık şarj ile ortalama 1 saate kadar müzik dinlemenize olanak tanıyor. Egzersiz süresi, mesafe ve yakılan kalori gibi veriler telefondaki S Health uygulaması üzerinden kontrol edilebilir. Ses performansı da bu kulaklıkları çekici kılıyor.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski