EN İYİ DİKEY SÜPÜRGE MODELLERİ İNCELEMESİ

  Dik süpürgeler evinizi basit ve kullanışlı bir şekilde süpürmenizi sağlar. Süpürgelerin genellikle büyük ve ağır olması, süpürge ile temizlik yapmayı zorlaştırır. Ancak daha uygun bir süpürme işlemi ile rutin günlük temizliğin ötesine geçmek mümkündür. Süpürgeler farklı özelliklere sahip olsa da, güç ünitesi ve emme başlığı dik süpürgeyle aynı işlevi görür. Süpürge satın almadan önce dik süpürge önerisi olarak yazımızı incelemenizi tavsiye ederiz.


Dik süpürgeler arasında temizlik mükemmelliği arayanlar için bir tasarım harikası. DYSON V7 Motorhead kablosuz, şarjlı yapısı ile oldukça kullanışlıdır. Doğrudan tahrikli temizleme başlığı hızlı açma fonksiyonuna sahiptir. Şarj ünitesi, şarj edilebilir dik fonksiyonu, hızlı açma cihazı ve kombinasyon cihazı ile fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Boşlukların kolayca temizlenmesiyle her köşe bucak mükemmel dokunuşlarla temizlenecektir. Aküsü nikel, kobalt ve alüminyum akülerin kombinasyonu sayesinde 30 dakikaya kadar yüksek emiş performansı sunar. Direct Drive temizleme cihazı sayesinde halılarda kir kalmaz.



Derinlemesine temizlik yapan sert naylon kılları ile halıların derinliklerine nüfuz eder, kiri gevşetir ve emer. Tüm yüzeylerin temizliği için uygundur. Hafif ve portatif yapısı sayesinde giremeyeceğiniz yer, çıkaramayacağınız toz yoktur. Sadece evinizi değil aracınızı da temizlemenizi sağlar. Motorlu fırça başlığı ile zeminde biriken saçları ve zemindeki kirleri temizler. Süpürge üreticileri arasında en beğenilen markalar arasında yer alan ve dik süpürge tavsiye listelerinde kendine yer edinen DYSON V7 Motorhead başarılı bir seçim olacaktır.


Ürün İncelemesi:  Kesinlikle çok memnunum, duvara asmak için bir cihaz var ve bu cihazın altına küçük süpürme aksesuarları asabiliyorsunuz, ben mutfağa astım, elimde sürekli büyük dysonm var ama her gün kullanıyorum, çok sağlam, büyüğüne bile sahip çıkamıyorum.


Xiaomi MI EL VAKUMLU TEMİZLEYİCİ

Elektrikli ev aletlerinin beğenilen markası Xiaomi, size en iyi dik süpürge olarak Xiaomi MI el süpürgesini sunuyor. En iyi elektrik yüklü süpürgelerden biridir. 23000Pa güçlü emiş, 350W güç, 30 dakikadan fazla uzun pil ömrü, 1,5 kg ağırlık, 72 dp sessiz yapı, maksimum mod ve 4 kata kadar emiş gücüne sahip bir süpürgedir. Büyük temizleme tankı kesintisiz temizlik sağlar. Evinizi temizlediğinizde, temizlik işlemini en sona bırakırsınız. Kolay çıkarılabilen toz haznesi ile dik süpürge, tavsiye ve incelemelerde iyi puanlar alır.


El tipi 4 fırçalı süpürge; 1 yatak fırçası, 1 genel fırça ve 1 yer fırçası ile gerçek hijyen sağlar. Koltuk, köşe, yatak, araç gibi birçok alanı temizlemek için kullanabileceğiniz farklı bir üründür. Tasarımıyla beğeni toplayan bu ürün, 100w emiş gücü, uzun ömürlü performans, %99,9 toz akarı koruması, alerjenleri yok etme, 160 mt2 anında temizleme, tozu hapsetmek için 5 filtre yapısına sahiptir. Tüm zararlı partiküller yaşam alanınızı terk eder.


Ürün incelemesi: Yaklaşık 4 aydır kullanıyoruz...malzeme kaliteli ve ünite kullanışlı...hafif ve kullanımı kolay. Dyson'a rakip ama çekim gücü biraz daha az. fiyatına göre çok verimli bir ürün. biz çok memnun kaldık.


Arnica Merlin Pro Mor Dik Vakum


 Yakın zamanda 2021 Dik Süpürge Tavsiye Listesi'ne giren Arnica Merlin Pro Purple serisi dik süpürgeler, popüler dik süpürgelerden biridir. Kullanışlı yapısı ve kendini kanıtlamış marka kimliği ile yeni serileri ile kullanıcılarını heyecanlandırıyor. Her evin ihtiyacı olan güçlü bir dik süpürge kullanımı sunar. Ürün, 850 W gücüyle yüksek performanslı bir süpürme sunuyor. A sınıfı enerji yapısı, elektrik tüketiminizden tasarruf etmenizi sağlar. Hepa filtre, toz haznesi yapısı, dar bölge hortumu, toz haznesi 


Ürün İncelemesi:  İlk defa Arnica markasından bir ürünü tereddüt ederek ve sadece yorumlara bakarak aldım. Performansı beklentilerimin çok üzerinde, hemen denedim. Hem çok hafif olduğu için pratik, hem çok gürültülü değil hem de çekişi çok iyi. Bu fiyata çok başarılı bir ürün.


Fakir DARKY COMFORT VERTICAL 2'si 1 arada dik süpürge


Fakir markasının ürünleri en iyiler arasında yer almaya devam ediyor. Fakir darky konforu ile diğer süpürgeleri unutabilirsiniz. Bir süpürgeden daha fazlasıdır ve çok hafif bir forma sahiptir. İki özelliği bir arada olan dik süpürge; dik kuru süpürgesi ve toz torbasız kullanımı ile çok kullanışlıdır.


Dik süpürge ürünü aynı zamanda el süpürgesi olarak da kullanılmaktadır. 800 W güç, 82 dp ses, 1 litrelik toz haznesi ile kullanışlıdır. Toz torbası olmadan kısa sürede vakumlayabilir ve kolay temizlik sağlayabilirsiniz. Araç içinde temizlik için kullanılabilen Fakir darky comfort, koltukların köşelerini kolayca temizlemenizi sağlar. Çıkarılabilir üçgen aparat ile kumaş yüzeyleri temizleyebilirsiniz.


Kabloyu istediğiniz zaman geri alabilir ve özel bir kanca cihazı ile sabitleyebilirsiniz. Dik süpürge alırken tercih edebileceğiniz bu ürün, temizliği kolay ve kullanışlı hale getiriyor. Biriken tozu istediğiniz zaman ayrı bölmeye boşaltarak hızlı temizlik sağlayabilirsiniz. Ürün bir toz torbası ile donatılmamıştır. Yaz aylarında arabanıza koyup tatil evinize götürebileceğiniz portatif bir üründür.


Ürün incelemesi:  2 kafası var, çok küçük değil, mükemmel boyutta. Takılarım için aldım ilk testini yaptım çok güçlü sessiz değil ama kafa büyük ve gerçek fakir kalitesi belli oluyor. Kablo uzun.


FANTOM P 1200 Pratic Kırmızı kuru süpürge

Toz torbası fonksiyonlu FANTOM P 1200 Pratic kırmızı kuru süpürge, tasarımı ve göz alıcı rengi sayesinde her evin tercihidir. 1200p, 500w emiş gücü ile rahat bir temizlik sunar. Dik konumu sayesinde tüm alanlarda kullanımı kolaydır. 1 litrelik toz haznesi ile tüm evdeki kir ve tozu tek seferde süpürür. CE kalite belgesi ile Avrupa tarafından onaylanmış kaliteli bir üründür.


Hafif yapısı ile kullanışlıdır. Bu ürün ergonomik bir tasarıma sahiptir ve kullanımı kolaydır. İsterseniz duvara sabitleyebilirsiniz. Yerden tasarruf sağlayan portatif yapısı sayesinde günlük temizliğinizi istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Ulaşılabilecek kadar kolay kullanılabilen bu ürün ile temizlik artık daha kolay olacak. Partiküller, toz, kir, saç, tüy ve süpürge gerektiren birçok kalıntı kolayca temizlenir. Birçok süpürgenin başaramadığı küçük kordon ve tüylerin temizlenmesini sağlayarak evcil hayvan sahipleri için ideal çözümler sunar.


Sık temizlik gerektiren evcil hayvan tüylerini toplamada usta olan bu ürün, araç ve ofis temizliğinde de kullanılabiliyor. Home ofis temizliği de en az ev temizliği kadar özenle yapılması gereken bir alandır. FANTOM P 1200 Pratic kırmızı kuru süpürge ile evinizi veya ofisinizi her zaman temiz tutabilirsiniz.


Ürün incelemesi:  Arkadaşlar makine harika.hem boyutunun küçük olması hem toz torbasının pıratik olması hem dar alanlara rahatlıkla girmesi hemde güçlü çekim gücüyle beyaz halımı yeni yıkamadan çıkmış gibi temizledi.nalburdan aldığım elastik hortumu bu küçük makineye takarak pc kasasının içini temizledim.tavsiye edilir.tam fiyat performans ürünü.



Post a Comment

Daha yeni Daha eski