ÇOCUK SCOOTERLARI ANALİZİ

 çocuklar için scooter

 Yaşları 4 ila 10 arasında değişen altı çocuğu test ettikten ve piyasadaki en iyi scooterları test ettikten sonra, en popüler marka olan "Micro Maxi Deluxe "ün satın almaya değer olduğu sonucuna vardık. Test ettiğimiz tüm scooterlar arasında en yumuşak ve en sessiz sürüşü sunuyordu.

Küçük çocukların güven ve beceri kazanmasına da yardımcı olan bu scooter, daha büyük çocuklar tarafından uzun yıllardır mutlulukla kullanıldığından, çocuklar için en iyi scooter listemizde yer almaktadır.

Siz yokken evinizde neler olup bittiğini merak ediyorsanız. Güvenlik, dadı izleme veya evcil hayvan takibi için üretilen ev kameraları hakkında detaylı bilgi arıyorsanız https://anlatbakim.com/en-iyi-wifi-kamera/ wifi kameralar yazımıza göz atın.

 


Editörün tavsiyeleri

Micro Maxi Deluxe üç tekerlekli araç, 5 ila 12 yaş arası çocuklar için mükemmel bir üründür. Gidon 5 metreye kadar yükseltilebilir ve 150 kg ağırlık limiti, incelediğimiz modeller arasında en güçlü ve en destekleyici olanıdır.

 

Önemli Noktalar

Ağırlık 2,7 Kg

100 orijinal ürün

Yaş grubu: 5+ yaş

  

Geniş RocesAlu Scooter Sp 125 ürün yelpazesi

 Roces 30586 Alu Scooter Sp 125 Mm Çocukların tam bir güvenlik içinde eğlenmeleri için tasarlanmıştır. Esnekliği ve hafifliği sayesinde sürüş kolaylığı sunar. Çelik ve alüminyumdan yapılmıştır. Tekerlek üzerindeki ayak freni ile kolayca durdurulabilir. Sapların yumuşak dolgusu büyük rahatlık sunar. Uzunluğu ayarlanabilir bir direksiyon çubuğuna sahiptir.

Tekerlekler 125mm Maksimum ağırlık 80 kg bir sürücüye kadar taşıyabilir.

Lava Baby bütçe yüksekliği ayarlanabilir scooter

Temel özellikler

Yönlendirilebilir ön tekerlekler

Ambulatuvar fren sistemi

6 yaş üzeri Kullanım

Ağırlık 2,3 KG

Yükseklik 680mm

Genişlik 240 mm,

Diz Manşeti ve Kas ile kullanım için önerilir

Maksimum 30 kg yük kapasitesi

 

Ürünümüz, diğer scooterlara kıyasla çok uygun fiyatı nedeniyle listemize girdi. Tüm çocuklar için uygun olmamakla birlikte 6 yaş üstü ve 30 kg'a kadar olan çocuklar için kullanım özellikleri diğer scooterlarımıza göre biraz daha düşük kalitededir. Ancak parasının karşılığını vermesi açısından oldukça yeterli bir ürün.


Özellikler

Hafif alüminyum gövde

Silikon tekerlekler

Yönlendirilebilir ön tekerlekler

Ambulatuvar fren sistemi

6 yılı aşkın kullanım

Ağırlık 2,3 KG

Yükseklik 680mm

Genişlik 240 mm,

Diz Manşeti ve Kas ile kullanım için önerilir

Maksimum 30 kg yük kapasitesi

Micro Maxi Deluxe Katlanır Scooter Profesyonel Seçim

4 yaşındaki bir scooter için ipuçları


Önemli Noktalar

Maxi micro deluxe lacivert (ledli) yaş: 5-12.

Maksimum ağırlık: 70 kg.

Ağırlık: 2,5 kg.

Kolların yüksekliği: 68 cm-91 cm.

Tekerlekler: 120mm / 80mm.

Led ışık.

 

Bu, profesyonel bir scooter arayanlar için özel olarak üretilmiş eksiksiz ve kaliteli bir üründür. İki tekerleği, tamamen dönen gidonu, ön tekerlek süspansiyonu, tekerlek çubuğu ve büyük tekerlekleri sayesinde scooter hareketleri için daha hızlı ve daha uygundur. Ancak bu ürün deneyimsiz sürücüler için değildir.


Yeni sürücüler bu ürünü dengelemeyi biraz daha zor bulabilir, ancak daha deneyimli olanlar, gruptaki en büyük tekerlek olan 125 mm tekerleklerin ne kadar hızlı gidebileceğini, ne kadar duyarlı olabileceğini ve dayanıklılık açısından en iyi ürün olduğunu ve bir garantiyle geldiğini bilirler.


Bu scooterlar kimin için?

Scooterlar eğlencelidir. Ayrıca çocukların egzersiz yapmaları ve motor becerilerini geliştirmeleri için harika bir yoldur ve okula, yakındaki bir parka veya bir arkadaşın evine yolculuğu hızlandırmanın kolay ve kullanışlı bir yolu olabilir.


Scooterlar çocuklarımızın motor gelişimine muazzam bir destek sağlarken, destek bacağını ve kalçayı güçlendirir ve sürüş sırasında dengeyi geliştirir. Sürüş bacağı da kuadriseps ve hamstring kasları aracılığıyla güçlendirilir ve scooterlar bir çocuğun denge duygusunu ve uzamsal yönelimini mükemmel seviyelere taşır.


Çocuklar için en iyi scooterlar


Bir scooter seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

Çocuğumuzun büyümesi ile her yaşta kullanım işlevselliği: Yüksekliği ayarlanabilir direksiyon kolonu, scooter'ın çocukla birlikte büyümesini sağlar ve geniş taşıma aralığı uzun yıllar sürüş sağlar.


Dayanıklı: Sağlam, kırılmaz, dayanıklı malzemeler

Post a Comment

Daha yeni Daha eski